Monday, April 19, 2010

MUZAKARAH ASTRA WILAYAH TENGAH

MUZAKARAH ASTRA WILAYAH TENGAH - 9hb Mei 2010Adalah dimaklumkan dan dijemput semua ahli-ahli, bukan ahli dan peminat radio amatur untuk bersama-sama bermuzakarah, bermesyuawarah, berbincang, eyeball ke:


MUZAKARAH ASTRA WILAYAH TENGAH
Tarikh: Ahad, 9hb. Mei 2010
Masa: 9:00 pagi
Lokasi: Dewan Orang Ramai, Kg. Kebun Bunga, Batu 3, Shah Alam (Rejab Tomyam)

Aturcara:
8am - 9am - Pendaftaran
9am - 12am - Muzakarah/Mesyuarat/Perbincangan
12pm - - Eyeball & Acara bebas

* Pendaftaran keahlian ASTRA dibuka pada hari tersebut. Sila download borang keahlian di Website ASTRA atau blogspot Astra Tengah.


-73 de 9w2azx-

Thursday, April 8, 2010

Ma Petite Armoire


Assalamualaikum...


'Ma Petite Armoire' - bukan tajuk buku atau judul movie...tapi nama 'kedai' menjual pakaian kanak-kanak yang diusahakan oleh isteri saya. Masih baru. Menjual baju-baju 'branded' dan 'ori' dengan harga yang jauh lebih murah daripada yang didapati di butik-butik pakaian kanak-kanak.


Kalau nak cari kedai ni, kenalah buka Facebook, search 'Ma Petite Armoire'. Sila letakkan pesanan anda dalam 'comments'. Harga? Memang berpatutan dan akan diberitahu dalam 'reply' dari tuan punya kedai.


Koleksi terbaru akan di'update' dari semasa ke semasa. Harap rakan-rakan akan menolong 'promote' kedai ni kepada rakan-rakan yang lain. Kalau nak panggil untuk buat promosi di tempat anda pun boleh sangat-sangat. Hubungi saya di 012-2026674.
-73 de 9w2azx-